За да възстановим държавността, трябва да има диалог. Но първо

...
 За да възстановим държавността, трябва да има диалог. Но първо
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Джебел: Само с диалог можем да спасим държавата

 Open photo

 

За да възстановим държавността, би трябвало да има разговор. Но първо би трябвало да спечелим изборите. Ще го създадем ли? Ще го създадем!

Това разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Джебел. Той бе посрещнат от стотици на градския площад. Карадайъ напомни триумфите на Движението, когато бе във властта.

„ През 2001 година заварихме 17 милиарда външен дълг. Намалихме го до един милиард. Върнахме 16 милиарда за 8 години. Всяка година имахме по 6 милиарда евро вложения. Това е смисълът. Това сме посочили - по какъв начин с народен запас може да се изправи стопанската система на крайници “, уточни Карадайъ.

От 2009 година станахме очевидци по какъв начин се разрушава страната и държавността. За 12 години се сътвори средата някой да си мисли, че нашата страна е лаборатория. Дойдоха едни с неистина и машинация, настаниха се на терена на политиката с нарушение на Конституцията и законите. Основният им етикет за престояване във властта беше лъжата. След като се сгромолясаха, споделиха че са се учили, напомни Карадайъ.

Той съобщи още, че не е комплицирано да се възвърне нормалността в политиката.

Необходим е разговор сред партиите, сред ръководещите и опозицията, сред ръководещите и жителите, с цел да се преодолеят рецесиите, от които най-важната е политическата. Дошло е време България да стане номер 1 и по тази причина страната има потребност от опита и експертизата на Движение за права и свободи, съобщи още водачът на Движението.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР